petak, 05 april 2019 08:56

Sportski vikend

veverko logo

 

Finalni košarkaški turnir „Basket4kids“

S ciljem da najmlađe ohrabri da se posvete košarci, Sportklub je pokrenuo projekat „Basket 4 Kids“. Kroz organizaciju kvalifikacija, državnih i regionalnih finala, vodeća sportska televizija u regionu nastavlja sa serijom projekata koji su posvećeni najmlađima koji žele da igraju košarku. Sportklub je projekat „Basket 4 Kids“ spremao dugo, s ciljem da postane jedan od najboljih kako u regionu, tako i u cijeloj Evropi.

Glavni cilj ovog velikog regionalnog projekta je da se djeca ohrabre da komuniciraju i druže se. U isto vrijeme, ovo će biti idealna prilika za sve da vide koliko u svakoj od zemalja učesnica rade sa mlađim kategorijama, ali i koliko djeca napreduju od turnira do turnira.

U subotu 6. aprila u Sportskoj dvorani “Topolica”ekipe “Anagastuma” iz Nikšića i “Lima” iz Berana odigraće prvu polufinalnu utakmicu sa početkom u 10 časova, a drugu polufinalnu utakmicu odigraće ekipe “Mediterana” iz Bara i “Juniora” iz Podgorice. Nakon polufinalnih utakmica imaće ekipno takmičenje u šutiranju trojki i driblingu, a program se završava utakmicama za treće i prvo mesto.

Kadetska liga

U okviru 6. kola Kadetske lige Crne Gore utakmica između FK „Mornar“ i FK „Otrant – Oly“ odigraće se u subotu 6. aprila, sa početkom u 11 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Petlići FK „Mornar“ dočekuju vršnjake FK“Grbalj“

U okviru 16. kola u kategoriji petlića, utakmica između FK „Mornar“ i FK“Grbalj“ iz Radanovića, odigraće se u subotu 6.aprila, sa početkom u 14 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Pioniri FK „Mornar“ dočekuju vršnjake FK“Grbalj“

U okviru 16. kola u kategoriji pionira, utakmica između FK „Mornar“ i FK“Grbalj“ iz Radanovića, odigraće se u subotu 6.aprila, sa početkom u 16 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Omladinska liga Crne Gore

Utakmica 5. kola između fudbalera „Mornara“ i pljevaljskog „Rudara“, odigraće se u ponedjeljak 8. aprila, sa početkom u 16 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Fudbaleri „Sloge“ protiv „Cetinja“

U okviru Južne fudbalske regije Crne Gore, utakmica između starobarske Sloge i Cetinja odigraće se u nedjelju 7. aprila, sa početkom u 13 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

RK „Prvi As“ dočekuje MRK „Danilovgrad“

U okviru 17. kola Druge muške rukometne lige utakmica između RK „Prvi As“ iz Bara i MRK „Danilovgrad“ iz Danilovgrada, odigraće se nedjelju 7. aprila, sa početkom u 15 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.