petak, 08 mart 2019 08:02

Najava sportskog vikenda

x590 sc topolica

 

KUP Crne Gore: ŽOK „Luka Bar“ protiv ŽOK „Rudar“

Utakmica KUP – a Crne Gore između ŽOK „Luka Bar“ i ŽOK „Rudara“ iz Pljevalja odigraće se u subotu 9. marta, sa početkom u 16 časova, u Sportskoj dvorani Topolica. Ulaz je slobodan.

“Mornar” dočekuje beogradski” FMP”

U okviru 21. kola ABA lige nedjeljna utakmica između “Mornara” i “FMP-a” odigraće se u nedjelju 10.marta, sa početkom u 19 časova, u Sportskoj dvorani Topolica. Ukoliko savladaju Beograđane, Barani će se i iduće sezone, čevrti put zaredom, takmičiti u ABA ligi, ukoliko izgube mogli bi da ispadnu u ABA dva ligu i bez baraža.

Ulaz je slobodan!

Južna fudbalska regija

U okviru 13. kola Južne fudbalske regije ekipa starobarske „Sloge“ ugostiće FK "Sloga" z Radovića u nedjelju 10. marta, sa početkom u 14 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Petlići i pioniri FK „Mornar“ protiv FK „Orjen“

U okviru 12. kola u kategoriji petlići FK“Mornar“ ugostiće FK „Orjen“ iz Zelenike, u nedjelju 10. marta, sa početkom u 10 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar, dok će se utakmica između pionira odigrati u 12 časova.

Druga muška rukometna liga: RK „Prvi As“ dočekuje RK „Mojkovac2005“

U okviru 11. kola Druge muške rukometne lige, ekipa „Prvog Asa“ iz Bara ugostiće ekipu „Mojkovac 2005“ iz Mojkovca u ponedjeljak 11. marta, sa početkom u 14 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.

Druga ženska rukometna liga: RK „Prvi As“ dočekuje „ŽRK Berane 2003“

U okviru 12. kola Druge ženske rukometne lige RK „Prvi As“ dočekuje „ŽRK Berane 2003“ iz Berana, u ponedjeljak 11. marta, sa početkom u 16.30 minuta, u Sportskoj dvorani Topolica.