petak, 09 novembar 2018 08:40

Najava vikenda

sportska dvorana topolicaa

 

Petlići i pioniri FK „Mornar“ protiv FK „Igalo“

Utakmica 9. kola između petlića FK „Mornar“ i FK „Igalo“ odigraće se u subotu 10. novembra u 11 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra, dok će se utakmica između pionira odigrati u 13 časova.


Južna fudbalska regija

U okviru 9. kola Južne fudbalske regije ekipa starobarske „Sloge“ igraće protiv „Hajduka“ u nedjelju 11. novembra, sa početkom u 11 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Druga muška rukometna liga Crne Gore

U okviru 5. kola Druge muške rukometne lige utakmica između RK „Prvi As“ i RK „Danilovgrad“ odigraće se u subotu 10. novembra, sa početkom u 12.30 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.

Prva muška rukometna liga Crne Gore

U okviru 6. kola Prve muške rukometne lige ekipa barskog „Mornara 7“ dočekuje ekipu tivatskog „Partizana 1949“ u subotu 10. novembra u 17 časova, dok će se utakmica između kadeta odigrati istog dana  u 15 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.

Aba liga

U okviru 7. kola Aba lige ekipa „Mornara“ dočekuje „Budućnost Voli“ u nedjelju 11. novembra u 19 časova, u Sportskoj dvorani Topolica. Karte za meč se mogu kupiti na biletarnici Sportske dvorane Topilica, u subotu od 12 časova. Cijena karte je 10 €.