petak, 12 oktobar 2018 09:28

Sportski vikend

Sloga Stari Bar Hajduk

 

Kadetska liga Crne Gore

U okviru Kadetske lige Crne Gore, utakmica 10. kola između fudbalera „Mornara“ i „Mladosti“ odigraće se u subotu 13. oktobra, sa početkom u 11 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.


Južna fudbalska regija


Petlići i pioniri „Hajduka“ protiv „Obilića“


U okviru Južne fudbalske regije utakmica 5.kola između pjetlića FK „Hajduk“ iz Bara i FK“Obilić“ iz Herceg Novog odigaće se u subotu 13. oktobra sa početkom u 14 časova, dok će se utakmica izmeđi pionira odigrati u 16 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Južna fudbalska regija


U okviru Južne fudbalske regije, utakmica 5. kola između FK „Sloga“ i FK „Cetinje“ odigraće se u nedjelju 14. oktobra sa početkom u 14.30 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Prva muška rukometna liga: RK „Mornar 7“ protiv RK „Budvanska Rivijera“


U okviru 3. kola Prve muške rukometne lige rukometaši „Mornara 7“ ugostiće ekipu „Budvanske Rivijere“ u ponedjeljak 15. oktobra, sa početkom u 17 časova u Sportskoj dvorani Topolica.

Druga ženska rukometna liga: RK „Prvi As“ protiv RK „Ulcinj“


U okviru 2. kola Druge ženske rukometne lige ekipa „Prvog Asa“ ugostiće ekipu „Ulcinja“ u ponedjeljak 15. oktobra u Sportskoj dvorani Topolica, sa početkom u 12.30 časova.