Freitag, 26 Oktober 2018 08:07

Najava sportskog vikenda

x590 sc topolica

 Južna fudbalska regija


U okviru Južne fudbalske regije Crne Gore, utakmica 7. kola između starobarske „Sloge“ i „Sloge“ iz Radovića odigraće se u nedjelju 28. oktobra, sa početkom u 14.30 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.


Pioniri FK „Hajduk“ protiv FK „Petrovac“


U okviru Južne fudbalske regije Crne Gore, utakmica 7. kola između pionira FK „Hajduk“ i FK „Petrovac“ odigraće se u nedjelju 28. oktobra sa početkom u 10 časova na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra.


Petlići FK „Hajduk“ protiv FK „Pomorac“


U okviru Južne fudbalske regije Crne Gore, utakmica 7. kola između petlića FK „Hajduk“ i FK „Pomorac“ iz Bijele, odigraće se u nedjelju 28. oktobra sa početkom u 12 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra.


Kadetska liga Crne Gore

Utakmica 12. kola Kadetske lige Crne Gore između barskog „Mornara“ i nikšićke „Sutjeske“ odigraće se u subotu 27. oktobra, sa početkom u 11 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

 

Aba liga: „Mornar“ protiv „Mega Bemax“

U okviru 5. kola Aba lige, ekipa barskog „Mornara“ dočekuje ekipu „Mega Bemax“ iz Sremske Mitrovice, u nedjelju 28. oktobra sa početkom u 21 čas , u Sportskoj dvorani Topolica. Karte se mogu kupiti na biletarnici Sportske dvorane Topolica.

 

Druga ženska rukometna liga : RK „Prvi As“ dočekuje RK „Tivat“

U okviru 4. kola Druge ženske rukometne lige, RK „Prvi As“ ugostiće RK „Tivat“, u subotu 27. oktobra, sa početkom u 14 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.