Donnerstag, 18 Oktober 2018 08:46

Najava sportskog vikenda

IMG 2818

 

FK „Mornar“ – FK „Akademija“ (petlići)


Utakmica 6. kola između petlića FK „Mornar“ i FK „Akademija“ iz Ulcinja odigraće se u subotu 20. oktobra sa početkom u 10 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.


FK „Mornar“ – FK „Otrant“ (pioniri)


Utakmica 6. kola između pionira FK „Mornar“ i FK „Otrant“ iz Ulcinja odigraće se u subotu 20. oktobra sa početkom u 12 časova na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar

.
Omladinska liga Crne Gore


U okviru Omladinske lige Crne Gore utakmica između FK „Mornar“ i FK „Zeta“ odigraće se u nedjelju 21. oktobra, sa početkom u 13.30 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.


Južna fudbalska regija


Utakmica 6. kola za seniore između fudbalera starobarske „Sloge“ i „Hajduka“ odigraće se u nedjelju 21. oktobra, sa početkom u 10.30 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Prva ženska odbojkaška liga Crne Gore


U okviru 2. kola Prve ženske odbojkaške lige Crne Gore , ekipa OK „Galeb“ ugostiće ekipu AOK „Rudar“ u subotu 20. oktobra sa početkom u 17 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.

Prva ženska odbojkaška liga Crne Gore


U okviru Prve ženske odbojkaške lige Crne Gore, ekipa ŽOK „Luka Bar“ ugostiće ŽOK „Nikšić“ u subotu 20. oktobra sa početkom u 19 časova, u Sportskoj dvorani Topolica.